24.03.2010 г., 16:52 ч.

Съкровено от мечтите 

  Поезия » Хумористична
625 0 4

Съкровено от мечтите

 

 

Да се прибереш при жената вкъщи,

да те погледне, без да ти се мръщи,

да поднесе ракийка със салата...

ех, това е, братко, на мъжа мечтата.

 

Да я целунеш нежно по нослето,

благодарно да я тупнеш по дупето,

а после със двучасова задача

прати я в кухнята и гледай мача.

 

На почивката проверка направи,

забравила ли е – за бира я прати,

да резне после и от вълчите мезета...

Това жадувала е днес душата клета.

 

Но туй е само на мъжа в мечтите,

със планове май други са жените:

„Яж кво намериш и да траеш, гад,

отивам в хола, че започва „Листопад”.

 

© Валентин Добрев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много ме развесели!Браво!
  • Ех, Вальо, Вальо...
    Понатъжи ме твоята пародийка. Главно заради това, че е...
    много истинска.
    Бъди здрав!!!
  • Радвам се, Вальо, че те чета отново!
  • Със теб ще споря, до кат' падне мрак-
    не е единствен този "Листопад",
    и прав си, брат, за на мъжа мечтата,
    но... истината е една - Метлата!
Предложения
: ??:??