30.01.2005 г., 19:09 ч.

Сълза 

  Поезия
1237 0 5
Сълза, като пътека по лицето ти
се стича
и свети лунно от божествена тъга.
Докосва устните ти бавно и солено,
за да я усетиш -
бисерна вода.
Извираща от дълбините на сърцето
сълзата
е красива, като ангел.
Родена в миг на радост и тъга
сълзата свети.
Всяка е единствена.

© Лили Спасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??