Jan 30, 2005, 7:09 PM

Сълза 

  Poetry
1249 0 5
Сълза, като пътека по лицето ти
се стича
и свети лунно от божествена тъга.
Докосва устните ти бавно и солено,
за да я усетиш -
бисерна вода.
Извираща от дълбините на сърцето
сълзата
е красива, като ангел.
Родена в миг на радост и тъга
сълзата свети.
Всяка е единствена.

© Лили Спасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??