7.05.2017 г., 0:14 ч.

Сълза от душа 

  Поезия » Гражданска
735 1 3

Крещяща тишина.

Празен шум.

Истина, любов –

игри на болен ум.

 

Булевардни лъжи.

Блестящи стъкла.

Луксозни витрини –

маскарадна нищета.

 

Тъмни улици.

Безлюдни часове.

Булевардни жени.

Пируващи трупове.

 

Мрачни ъгли.

Голи деца.

Мъртвешки пръсти.

Кървяща душа.

© Николинка Кирилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??