17.09.2007 г., 0:30 ч.

Сълзи 

  Поезия
474 0 0

Твоите сълзи ме карат да съм тъжен,
твоите сълзи ме карат да не спя,
меже би ще ти остана длъжен,
но на мене също ми е трудно да простя.
Твоите сълзи, тъй чисти и невинни,
като огнени искри сърцето ми горят,
твоите сълзи, от болка изписани,
моля се аз някой ден да спрат!

© Петя Славова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??