Sep 17, 2007, 12:30 AM

Сълзи 

  Poetry
522 0 0

Твоите сълзи ме карат да съм тъжен,
твоите сълзи ме карат да не спя,
меже би ще ти остана длъжен,
но на мене също ми е трудно да простя.
Твоите сълзи, тъй чисти и невинни,
като огнени искри сърцето ми горят,
твоите сълзи, от болка изписани,
моля се аз някой ден да спрат!

© Петя Славова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??