11.02.2009 г., 23:27 ч.

Сълзите на клоуна 

  Поезия » Друга
587 0 2
Изритано псе на улицата изплака.

Кал от сърцето по разядени вени се стече.

Мълчаливо детенце безръка кукла изхвърли... (И остана в мрака.)

Очите за щастие крещяха. Сърцето безумно кървеше.
 

Черни гарвани. В очите. Мъртва душа.

Свят, в който раните са белези от удари.

От думи нелечими. (Не искам прошка.)


Basta!!!


Животът ти на сцената е фарс. (Кой от ангелите всичко ми отне?!)

За последно захаросано щастие пробутвам. На бис.

(Притварям очи. Прости ми.)

Сълзите на клоуна са просто грим.

© Самота Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??