9.12.2010 г., 16:28 ч.

Сълзите са забранени 

  Поезия » Философска
1022 0 15

Гардероба си отново подредих -

стари замених със нови дрехи.

Но сант един за себе си спасих

от скритите в Душата ми успехи.

 

 

Прерових всичко, вярвайки, че знам

как да намеря съживена вяра.

Но явно всичко свое ще предам,

извиквайки на помощ вехтошаря.

 

 

Да издържи, все още моля с плам,

че в слабост е, когато се усети

изгубена сред бури. Но пък знам -

надеждите докрай не са отнети.

 

 

На шопинг щом поема в утринта,

ще е за Ново и за Дух блажени.

И тъмно с светло ще сменя, че  есента

е още топла. И сълзите са забранени!

 

 

© Петя Кръстева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??