1.06.2018 г., 1:16 ч.

Сълзите ти са дар 

  Поезия » Любовна
1287 4 6

Когато нявга бурята реши
да ни отнеме хубавите думи,
загубени сред ветровити друми,
поспри край мене и ме утеши.

Когато есен пее в кехлибар,
а капките се смесят със листата,
на рамото ми си сведи главата,
да пия аз от съ́лзите ти дар...

© Атеист Грешников Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??