Jun 1, 2018, 1:16 AM

Сълзите ти са дар 

  Poetry » Love
1289 4 6

Когато нявга бурята реши
да ни отнеме хубавите думи,
загубени сред ветровити друми,
поспри край мене и ме утеши.

Когато есен пее в кехлибар,
а капките се смесят със листата,
на рамото ми си сведи главата,
да пия аз от съ́лзите ти дар...

© Атеист Грешников All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??