21.10.2004 г., 14:05 ч.

Сън 

  Поезия
1102 0 0

Виждах те всяка нощ в съня ми,

беше толкова истински и достижим...

Винаги така нежно говореше ми,

сякaш усещах твоя парфюм.

 

Сякaш слънчев лъч е погледа ти

като огън и свеж нектар са усните ти.

Сърцето ми трепти от думите ти

като допир на коприна са ръцете ти.

 

Изтръпвах нощем в прегръдките ти,

сякaш от теб зависеше живота ми.

Исках те! Така исках да си само ТИ!

В съдбата ми, в живота и в сърцето ми.

© Марина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??