8.12.2007 г., 21:49 ч.

Сън 

  Поезия » Любовна
763 0 12
Тази нощ сънувах устните ти
най-нежните устни на света
не можех да им се наситя
а бяха мои
притежавах красотата им
разбрах
че съм желана...

Тази нощ сънувах ръцете ти
най-нежните ръце на света
отдавах им всичко от себе си
бях тяхна
притежавах мъжката им сила
разбрах
че съм желана...

Тази нощ те сънувах
любов моя
сънувах те така
както когато си до мене
ти притежаваше всичко мое
и аз опознах всичко твое
бяхме просто мъж и жена
богати

Най-щастливият ми сън...

Евгения Маринчева

© Евгения Маринчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??