3.12.2010 г., 12:49 ч.

Сън 

  Поезия » Любовна
1054 0 2

Сън


Мислех си за теб, за мен, за нас.

Сладки спомени пробудиха носталгия.

"Липсваш ми" изрекох аз на глас.

Сън ли е всичко между нас, аналогия?

Без отговор оставам и от Бога беловлас.


Ако това е сън - не искам да ме будиш.

Остави ме да спя вечно в топлата постеля.

Позволявам ти до мен да легнеш и да бдиш

над сладкия ни сън, че нищо да не ни разделя.

И жертвай всичко, щом заплаха за съня ни видиш.


О, любими мой,

в божествения сън герой,

не ме събуждай!

Вечно ме прегръщай!

И с мен приказка сънувай!






Йоана Р. Николова

28.11.2010 г.

15:52

(за Деян Л. Иванов)

© Йоана Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Абе има тръпка и се получава нещо като поетичен дует между теб, Йоана и Деян. Поздрави за вас. Обичайте се, другото е от Лукавия. Барона
  • Нека, нека! Кой казва, че младите не можем да обичаме?! Поздрави!
Предложения
: ??:??