5.07.2021 г., 21:07 ч.

Сън 

  Поезия » Любовна, Друга
330 0 1

Погледнах я в очите, но за кратко.

Не можах да кажа даже дума.

Щастлива беше, но пък жалко -

Не бях причината за таз усмивка!

 

И наведох пак глава,

замислих се какъв е късметлия.

Да има най-красивата жена,

а аз мечтаех да е моя!

 

Но замълчах пред нея.

Кой съм аз, че да говоря?

Да е щастлива и отива,

а на мен да страдам и да пиша....

 

И така се разделихме.

Всеки хванал някаква посока.

Не ме изпрати с "Обади се" -

Блъснах се на права магистрала!

© Калоян Калинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Ех,Кала,Приятелю...много мъка има в този свят!
Предложения
: ??:??