4.10.2023 г., 17:43 ч.

Сън 

  Поезия » Любовна
445 2 4

Камбанките се полюляват,

а няма вятър, тихо е в гората.

Не пукат съчки, птици не припяват,

спи в паяжинка тишината.

Самотна капка върху клонче криво,

блести, да падне, май се чуди.

Ще постои. Трепти красиво.

Усмихва се. Не иска да те буди.

© Георги Стоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??