1.11.2011 г., 12:25 ч.

Сън ли беше... 

  Поезия » Любовна
757 0 15

Сън ли беше, видение, сянка...
неизтрит от сърцето се връща
и разпява небето в симфония
със безгласното, че ме обича...

Боже мой! Той така ме целува,
сякаш аз съм за него икона,
да крещя искам, че той сънува,
че съм другата - многото грешна...

Вместо крясък, от устните плахо
се изтръгна "Обичам те още",
изсветли хоризонта с позлата
във прегръдка на влюбена птица.

© Евгения Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??