21.06.2018 г., 23:24 ч.

Сън-магия 

  Поезия » Любовна
343 2 3

 

Достигнах смайващо далече –
в най-трепетната точка от съня...
където тайнствено изрече

две думички и тихо ме разсмя...

А после с огнен дъх рисувахме,
звезди откривахме... и топлина...
и всички разстояния и думи

се сливаха в едничкото „Ела!”

                               © Павлина Петрова

© Павлина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??