30.03.2010 г., 11:26 ч.

Сън... но не съвсем 

  Поезия » Друга
749 0 15

Изгряващи
вселени,
окрилящ
звезден
прах,
кълбо плътно
от енергия
и светлина,
ярко червено
огнено,
като лава...
ярко жълто,
като изригващо
слънце...
ярко
блестящо
бяло,
спектър
от светлини...
топли,
нежни,
бленувани.
......

Бях там!

28.03.10г.

© Сириус Надежда Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??