Mar 30, 2010, 11:26 AM

Сън... но не съвсем 

  Poetry » Other
654 0 15

Изгряващи
вселени,
окрилящ
звезден
прах,
кълбо плътно
от енергия
и светлина,
ярко червено
огнено,
като лава...
ярко жълто,
като изригващо
слънце...
ярко
блестящо
бяло,
спектър
от светлини...
топли,
нежни,
бленувани.
......

Бях там!

28.03.10г.

© Сириус Надежда All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??