2.05.2020 г., 17:22 ч.  

Сънувах... 

  Поезия » Философска
408 1 1

Сънувах...

 

Пролет е, а есен сънувах,

как капят листа...

Дървета и храсти облени

в златиста светлина...

 

Годините капят...

такъв е сезонът сега.

Надежда слаба мъждука,

останалото тъга...

 

Тъга по отминала младост,

по неизживяна любов.

Деца отлетели...

сграбчили своя живот.

 

Но беше красиво...

клони с жълти листа.

И някак вълшебно...

стига да имаш душа.

© Лилия Нейкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??