10.07.2007 г., 14:15 ч.

Сънувах те 

  Поезия
821 0 4
 

Сънувах те при мен да идваш ти,                        
да заравяш пръсти в моята коса                                     
   и нашепвайки ми нещо в мрака,                    
      да ме прегръщаш с нежна топлота.


И  сгушена в твоите прегръдки,                            
  забравила несгоди и беди,                                
  политам към необятните простори,                             
към царството на моите мечти.


Сънувах те при мен да идваш ти,                  
да пристъпваш тихо ти към мен                    
и със дланите си нежни, топли,                                              
       да милваш моето лице.


И в таз милувка плаха                                            
   се връщам в спомените от преди,                                       
   как ти си ме целувал                                             
и колко щастливи сме били.


Сънувах те при мен да идваш ти,                       
но само сън ли бе това,                                           
  нима ако очите си отворя,                                                        
ще те загубя пак в нощта.

© Пепи Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??