11.11.2007 г., 18:12 ч.

Съпреживяване 

  Поезия » Философска
553 0 7
Искам бяла, безсловесна тишина
да потуши всички огньове в мен.
В нея да почувствам радостта
от изпълнения с чиста обич ден.

Пътуване във времето напред,
в света на топлина човешка.
Там, където се топи всеки лед,
където душата не допуска грешка.

Реалност, пълна с нещо неизказано,
но толкова добре съзнавана.
За сърцата, вълнение доказано,
мечта във сънищата опознавана.

Съпреживяване на миг от вечността.
Извиращи вулканични чувства.
Полет, вълшебно окрилен от мисълта,
че любовта е истинското чувство.

© Васил Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??