Сърце
В гърдите ми тупти сърце,
едно сърце испълнено с любов не с омраза,
далеч е от тази духовна зараза!
Сърце обичано, сърце ранимо,
едно сърце за всички, неделимо!
Сърце тъй лъгано за Вечната Любов.
То всеки път тупти за Любовта,
къде е тя ме пита то сега.
Очите,душата сигнал му дават,
да е щастливо те му обещават.
А то подскача силно в очакване на Любовта.
Дали реална тя ще бъде Сега?
Но понякога това е измислица голяма,
една голяма илюзия за двама.
Единият обича силно,а другия се възползва от това.
Когато Любовта е несподелена получава се така.
И после то се мъчи, боли го и се изтезава.
Дали ще настъпи и за него забрава?
Не, то помни.Не забравя!
Фалша, лицемерието и лъжите улавя.
То помни Истинската ,Първата Любов Голяма.
Такова силно чувство Няма!
Тупти за близки хора,най-много за Мама,
тя го е създала, това е Истината Голяма!
Типти сърце ,ти тъй понякога ранимо,
да наранявали са те,мое моторче любимо!
Тупти,бори се и търси любима,
аз вярвам че там някъде я Има!
© Валентин Миленов Всички права запазени