14.03.2005 г., 20:09 ч.

Сърце часовник 

  Поезия
790 0 3

Стрелките спират

и бавно с тях умират

две вечно плачещи очи!

Бавно изтича последната минута,

а от моите очи не спира да вали!

Знам, че веч е късно да те спра,

за туй сърцето ми отива си сега!

Надеждата ми все пак остана,

че ще се завърнеш ти при мен засмяна,

но уви и таз лодка спира да върви!

Единствено стрелката в мен брои

и давя мъката си със последна чаша вино и сълзи.

Но ето край!

Часовникът спира да върви

и с последни сили

сърцето ми шепти

- Обичам те, помни!!!

© Владимир Петков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??