12.03.2009 г., 13:41 ч.

Сърце (да бях и да не бях) 

  Поезия » Друга
613 0 0

Не искам да те бях срещнала,

но как ли щях да искам друг.

Да не бях очите си излъгала

теб да чакат, оплетени в смут...

 

 

Да бях оставила горчилката

делна да разнищи любовта,

и зората делнична-залязваща,

нашата попътна люлка - нямата.

 

 

Че сърцето, с отстрие забито,

колко дълго може да живее?

Вчера ме болеше и умирах,

изпепелена от ужасен пламък,

и изтръпна "мускулът" в мене,

сърцето вече късче похабено!

 

 

 

 

Всяка прилика с авторката е напълно случайна :)

 

© Дива Самодива Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??