28.10.2007 г., 11:42 ч.

Сърце, как още съществуваш 

  Поезия » Любовна
696 0 13

Сърце, как още съществуваш,

ти толкоз удари понесе

и толкоз мъки преживя

и всичко, всичко ти преглътна,

но болката - остана тя...

 

Изнизаха се хубавите мигове,

изниза се и младостта,

старееш бавно, много бръчки

покриха твоята душа.

 

Но помъдряваш със годините.

Не си ти вече онова хлапе,

което беше преди пет години.

© Анна Дюлгерова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??