8.08.2018 г., 15:36 ч.

Сърце на открито 

  Поезия
233 0 1

Лицето ти бледо и избеляло

като болнична стая, като бял тебешир -

с очите си вперени някъде в рая -

ти мръзнеш самичка в своя Сибир.

 

С отворена гръд, със сърце на открито,

пронизано бе от полярния дух -

в посинелите устни на ледно сърце

не шава ни нерв, ни тръпка, ни дъх...

© Стоян Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??