19.01.2019 г., 4:50 ч.

Сърце за сърце 

  Поезия » Любовна
613 1 1

Чакам да дойдеш. Не утре, а днес.
Да се усмихнеш без подлост в сърцето.
Да ме попиташ без скрит интерес,
искам ли с теб да погледам небето

Да вдишаме нощния въздух с любов,
листо да погалим от старо дърво
За това и за още аз съм готов
Заменям имане за малко добро.

Обич за обич е казал поета
с мъдрост сърцето не можеш надви
Сърце за сърце, глътка вечност поета
и нека живота да си върви.

© Павел Красимиров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "Да вдишаме нощния въздух с любов,
    листо да погалим от старо дърво..."
    Нежно и красиво!
Предложения
: ??:??