10.01.2020 г., 13:34 ч.

Сърцето ми 

  Поезия » Друга
509 0 0

Сърцето ми е разцъфтяла роза

сред мрачен пущинак

и пръска своя аромат любовен

без мярка и без страх.

 

"Ей, ти, сърце!" - проскърцва разума,

"Поспри, поспри, момче!

Не се раздавай тъй напразно,

че утре, кой го знае как ще е!"

 

Но туй сърце пулсира живо

и свързано е с цялото Небе,

което му приглася милостиво,

затуй, че просто - Е!

 

© Светла Нейкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??