28.06.2008 г., 11:00 ч.

Сърдечна благодарносг 

  Поезия » Друга
526 0 8

Търсих думите за благодарност,

но от тез, които са познати,

сякаш няма толкоз лъчезарна -

на Вас да се прошепне за признателност.

 

На Вас дължа усмивката възвърната,

почти изчезнала от моето лице,

с очите си душата ми прегърнахте

и смъкнахте окови от раненото сърце.

 

Прекланям се пред вашта отзивчивост,

пред исполинско нежната Ви сила,

че за миг поне направихте щастлива

една душа нещастна и унила.

 

Благодаря Ви за това, че Ви намерих,

за вярата, че още съм необходима,

и че дадохте ми сили да успея,

въобще за всичко, благодаря Ви, че Ви има!

 

На д-р Господинова

© Гинка Любенова Косева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??