22.11.2013 г., 21:57 ч.

Сърдечни въпроси 

  Поезия
611 0 7

"Все още да мечтая или не?"

Сърцето днес задава ми въпроси.

Поглеждам се, пораснало дете

от времето решило да попроси.

 

От времето на слънчевите дни,

усмихнали игрите му безгрижни.

Назад поглеждам с парещи очи.

Оттам ме връщат спомени предишни,

 

обгърнати от щастие и смях,

понесени от волност до насита.

С присъща детска палавост, без страх,

загадките на времето разплитат.

 

Сърцето чака отговор да дам.

И както винаги ще бъда пряма:

"Сърце, пораснах, но от опит знам,

че за мечтите, всъщност, възраст няма."

 

© Ивелина Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??