20.05.2018 г., 3:12 ч.

Със слънцето над мен 

  Поезия » Философска
252 0 1

 СЪС СЛЪНЦЕТО НАД МЕН

 

Аз видях Слънцeто над мен,
че то не е една украса!
То носи хубавия Ден
и като орден го препасва!

 

Света окъпва в Светлина...
Захвърля Времето остена!
Променя даже Есента,
Душата ни е обновена!

 

Размахва своите крила
и като птица е в Простора.
Отпъжда нашата тъга,
а и житейската умора.


  31.10.2011г.София

 

 

© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??