8.12.2007 г., 12:11 ч.

Със Смоуки 

  Поезия » Друга
720 0 3
      Със  Смоуки

  Песента  струните
  в мене събуди,
  преливат се чувства
  и стихът е писта...
 
  Ех, ноти   политат,
  искрят сега очи...
  ще усетиш сега,
  ах, само, само ти...

  Китарите в нощта
  мелодично звучат...
  Спомени, години,
  ех, летят ли, летят...

  Старите Смоуки,
   вълшебство, усмивка,
   с песента в мрака,
   в миг съм  щастливка...

   Танцувай ти с мен,
   нека  греят сърца,
   усети  ли нежност...?
   Китари пеят в нощта...
 
 

© Елена Калчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??