7.11.2018 г., 8:36 ч.

Съществувам 

  Поезия » Любовна
484 0 1

Съществувам
Елеонора Крушева

 

Да бъдем двама. Нищо, че вали.
Като оназ рапсодия във синьо
дъждът да плаче. Нека си вали.
При нас е романтично и красиво.

 

Не се измъчвай, твоя съм, нали?
С душа и мисъл и със тръпно тяло
ръцете ми във твойте поеми.
Навън е светло. Приказно. И бяло.

 

Пусни тъгата. Нека си върви.
От нежност чак дъждът празнува.
А радостта от моите очи
във обич се превръща. Съществувам!

© Елеонора Крушева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??