23.09.2019 г., 7:45 ч.

Съществуваш 

  Поезия » Философска, Свободен стих, Друга
374 3 3

Животът мрази и обича едновременно.

Вечно не(за)доволен,

оставя белези, които да изстрадаш,

за да се влюбиш в себе си най-после.

И няма изход, нито бягство.

А пътят ти е просто заблуждение.

Че винаги си там, където

от всяка болка ражда се целувка.

И съществуваш. Неизменно.

© Надежда Тошкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??