23.12.2012 г., 20:36 ч.  

Съсипването на малките селища 

  Поезия » Гражданска
429 0 0

Села и малки градчета - опустяват.

Някои и на Бог не могат да се надяват.

Болници, училища Бойко затваря там

и да съсипва тези селища той няма срам.

Ученичка писа до Левски - да спи в гроба.

Добре че той не вижда неволята на роба.

Полицията в тези места днес почти я няма.

Ром убива пенсионер, надеждите отиват в яма.

Младите работа нямат, гладът ги мори,

а Бойко казва им: "Ори, ори!",

ама за тях шанс тук няма.

Въобще трагедия голяма.

А оная мутра тачи парата,

а че опустява ни земята,

той за това пет пари не дава,

а и интересите на България предава.

 

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??