24.05.2019 г., 23:59 ч.

Създателите 

  Поезия » Друга
177 0 0

Аспарух заговори над Шумен:
„Възродете ме с тихо перо!“.
За владетеля, силен и умен,
от словата създавам гнездо!

Запомнете, че те изградиха
от родината вечно дърво…
А объркани хора рушиха
от копнежа им всяко добро!

Запомнѝ, че ги има вовеки,
и пренасяй делата им ти!
За България, вечна пътека,
всяка жертва си струва. Помнѝ!

© Димитър Драганов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??