31.08.2007 г., 18:03 ч.

Тайни арендатори 

  Поезия
720 0 10
Добре, че половите органи
създадени са да са неми...
Щот' ако кажат, че са ползвани-
глобални чакат се проблеми...

А тъй- за дълго или цък- язък,
когато в употреба влязат
дискретно траят си- ни хък, ни гък-
геройски тайните си пазят...

Така в регистри и класации
кодират чувствата първични
с бар- код от серия пулсации
за миговете фантастични...

Ала сърцата са предатели,
щом секса във любов обръщат...
И всички тайни арендатори
на жълта публичност осъждат...

© Гергана Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??