11.04.2007 г., 11:52 ч.

Тайни срещи 

  Поезия
773 0 4
Аз зная - утре пак
ще ме отминеш, щом ме срещнеш,
но само вечерният мрак събира
пръстите горещи,


за да ни скрие от оная,
която днес  наричаш твоя -
и аз съм твоя, но съм тая,
дето просто не е за пред хора...

© Татяна Начкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??