Apr 11, 2007, 11:52 AM

Тайни срещи 

  Poetry
774 0 4
Аз зная - утре пак
ще ме отминеш, щом ме срещнеш,
но само вечерният мрак събира
пръстите горещи,


за да ни скрие от оная,
която днес  наричаш твоя -
и аз съм твоя, но съм тая,
дето просто не е за пред хора...

© Татяна Начкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??