9.02.2011 г., 22:00 ч.

Тайно укритие 

  Поезия » Бели стихове
673 0 0

 




Едно проплакало събуждане
ме поема вече нежно със звуците си,
а денят ми е едно тежко изнудване
и ме напътства да подреждам мислите си,
а това дълго нощно пътуване
все още ме държи в своето сънуване...
И въздъхвам с едно опасно вдишване,
такова
по-навътре от това ще е измислено
и се намръщвам с леко трепване,
за да може вече да е усещане,
след това ей така, до края, идва усмихване,
а всъщност още мечтая и стоя в замисляне
и не ми се излиза от това невероятно бленуване,
което ми подсказа далечно съществуване
и подсети за едно утринно продумване...
Следва затишие,
след което се открива едно тайно укритие,
където съм скрила мойто сутрешно "Обичам те"...

© Светлана Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??