29.03.2019 г., 23:09 ч.

Така се ражда камъкът... 

  Поезия » Любовна, Оди и поеми, Бели стихове
474 5 3

Горчиво ми е. Ала никога не плача. 

Превърнал съм се в най-студеното на камъка... 

И нито драматично или страшно е. 

Такъв са ме направили от малък... 

В душата ми е всъщност много тясно. 

Понеже съм роден със две сърца. 

Туй, влюбеното вляво мрази дясното, 

а то пък вледенява му кръвта... 

Горчиво ми е. Просто ще запаля. 

Цигарата напомня, че от пепел, 

с дъжда в очите ти от думите ми - вятърни, 

така се ражда камъкът - 

студеният... 

 

Стихопат. 

(DannyDiester)

 

© Данаил Антонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Иска ни се. Неодушевени, безчувствени...И аз съм камъче, в обувката...
  • Ако беше "най-студеното на камъка", нямаше да напишеш това!! Ние, тъжните, само си мислим, че сме безчувствени...
  • Загорча ми и на мен...чакам момента, когато всичко ще бъде измито с "дъжда в очите ти"..Поздрави за стиха!
Предложения
: ??:??