Някой ден ще разкажа.
Когато болката свърши
и вдигна лице от паважа.
Някой ден ще пусна свободни
всички преглъщани викове -
когато спра да източвам обидите.
Някой ден ще замлъкне и ехото,
вечно връщащо минало.
Някой ден ще летя с ветровете.
Сега свалям веригите.
© Шопландия Софийска Всички права запазени
Хайде, късай синджира, мятай се в буйния поток на живота... а после ще разказваш...разказваш...