13.12.2013 г., 22:38 ч.

Такива 

  Поезия » Друга
560 0 4
 
 
Такъв си. Такава съм.
Можем само за малко
да се измислим,
да тичаме хванати за ръка по тротоарите,
да ми казваш колко съм хубава,
да се прегръщам с очите ти,
да не забелязваме вятъра,
да не забелязваме мислите,
да не забелязваме раните,
точно преди да раним
и себе си,
и тротоарите,
и хубостта ми в очите ти,
и ръцете ни, слетите.
Такъв си. Такава съм.
Късно е за възкръсване.
Виж луната на рамото ми.
Аз не откъсвам очи от сърцето ти.


~Endless~

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??