Не ти се сърдя.
Защото те обичам.
Много, много си ми скъп,
за да те деля с друга.
Суетата те владее,
предлагаш се на всяка.
Но такъв не те желая,
искам си те само мой.
Уморен от толкова любови,
ти при мен си вече друг.
Няма пламъче в очите,
тръпнеща милувка жар.
А мечтите да сме двама,
отлетяха някъде встрани.
Но на пук на всяка драма,
любовта голяма си остана.
© Елена Всички права запазени