25.12.2008 г., 10:36 ч.

Там всички са добри... 

  Поезия » Друга
701 0 6

                            Там всички са добри




                С какво запомних твойто име?
                               Естествено със “Красота”,
                ела при мене, прегърни ме,
                               да идем в моята страна.

                Където всички пеят песни,
                               а сънищата са Съдба,
                цветята не увяхват Есен -
                               след Лято идва Пролетта.

                Денят е дълъг като Вечност
                               и пет минутки е Нощта.
                Децата не играят с пушки,
                               защото няма я Смъртта!

                А Коледа е ден през ден,
                               без сняг и без шейни дори,
                добрият старец не наваксва,
                               защото всички са добри…


9.26
27.12 .94

© Манол Манолов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??