7.11.2013 г., 22:58 ч.

Танца на Зефир 

  Поезия » Друга
655 0 0

Вехт корниз, забит

с пирон за тавана.
Перде, едва крепи,
от изящен сатен.

Кат разтопено желязо

изящният сатен,

с течение влязло
танцува в тандем.

 

В ритми неравни
тоз изящен сатен,

корниза разхлабва

с танца си бавен.

 

Изящен сатен,
но просто завеса!

Корниз вехт, разрушен

от хубост нелепа. 

© Лазар Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??