28.10.2009 г., 19:49 ч.

Тарантулката на Юлка 

  Поезия » За деца
829 0 18

Днес ми подариха тарантула!

Нито бях я виждала, ни чула.

Уж е паяк, но каква голяма!

Паяжина толкоз здрава няма,

дето да я издържи ще може.

Като гледам, май ще се наложи

мрежа да ù оплета с кончета

от кълбетата на баба Цвета.

Може баба и да ми намила,

ала тарантулата ми мила

да скучае няма да зарежа...

Скоро ще се люшка в нова мрежа!

 

© Борко Бърборко Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??