7.10.2006 г., 18:31 ч.

Tatoo 

  Поезия
801 0 4
което
може да се разчлени
някога било е мислено а
нищо мислено не може
свивано или разлиствано
всяка част от себе си дори
да вложи
двойно ако се наложи
и пак не би
с връхче на език
докоснало
острието на бръснача
дал назаем
тънъкоплътен разрез
на гноящата действителност
и все пак
ръката
която държи
се надява на капчица
или пък три
мастило
в раната
която ще забрави
колко може да боли но
белега
о да петното
то гори

© Марвин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??