5.04.2023 г., 15:32 ч.

Татуировките 

  Поезия » Свободен стих
154 0 0

 

Татуировките-статусите клетва са те, амулет вечен.

Казва човек все едно - знакът този вечен в мен ще бъде.

Случва се обаче, символът изчерпва свойта сила пред човека.

Ще го изтрия, как ще го изтриеш - много трудно!

 

Освен това, усетил силата тяхна, хазарт се появява.

Един и друг и трети.

А не си ли помислял човече - не "стрелят" ли те в посоки разни.

Ще те терзаят те тогава.

 

Изводът тук какъв е?

По-малко статуси, по-малко или никак клетви-черти дебели.

По-чист и спокоен животът твой ще бъде!

Ура, мисли преди печат да удряш!

© Леснич Велесов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??